10 grunde til at vælge aluminiumsemballage

Estimeret læsetid: 2 min
10 Reasons To Choose Aluminium Packaging - Tinware Direct

Aluminiumskrukker, gryder, beholdere, rør og flasker er alle sømløse, hvilket gør dem velegnede til våde produkter såsom stearinvoks, skægbalsam, fugtighedscreme, barberskum, sæber og alle olie- og vandbaserede produkter.

 

Vi har fundet på 10 grunde til, hvorfor aluminium er et populært emballagevalg for mange:

 

  1. Aluminiumsemballage giver dig en fantastisk mulighed for at bevæge dig væk fra plastik. Aluminium er både 100 % genanvendeligt og genanvendeligt og er den mest genbrugte emballage i Europa*.
  2. I modsætning til anden emballage kan aluminium og andre metalprodukter genbruges for evigt uden at blive forringet. Faktisk anslås det, at 80 % af alle metalprodukter, der produceres i verden, stadig er tilgængelige til brug*.
  3. Aluminium er lettere i vægt end plastik eller glas. Dette gør ikke kun transporten nemmere, men det sparer dig også penge på forsendelse, samtidig med at du reducerer dit CO2-fodaftryk.
  4. Aluminiumsemballage giver dig et blankt lærred. Uanset om du leder efter et print helt igennem, en etiket eller blot et præget logo på låget, kan branding af din aluminiumsemballage nemt opnås, hvilket giver din emballage en unik skræddersyet finish.
  5. Foret i låget på en aluminiumskrukke har en lav fugtovergangshastighed og beskytter produktet indvendigt mod reaktive elementer i luften, hvilket hjælper med at reducere forgængelighed og holder dit produkt friskere i længere tid.
  6. Aluminium er ubrydeligt.
  7. Det er en fantastisk beskyttende skal til dit produkt med dets hårde ydre.
  8. Produkter i metalemballage ses som højere kvalitet og luksuriøse, hvilket gør det mere attraktivt for forbrugerne.
  9. Aluminium er et metal, der ikke kan ruste, da der ikke er noget jernindhold, hvilket gør det velegnet til vandbaserede produkter og emballagen til kosmetikindustrien.
  10. Det er også billigt, især sammenlignet med andre emballagemuligheder af sin art.

Tinware Direct tilbyder en bred vifte af aluminiumsemballage.


Du vil måske også kunne lide Se alt

Collection of sustainable packaging surrounded by Halloween decor
Sustainable packaging

Forståelse af bæredygtig emballage: Et dybdegående kig

Oplev alt hvad du behøver at vide om de forskellige typer bæredygtig emballage.

Image of hand pushing plastic packaging away

Overgang fra plastik til miljøvenlig emballage: En vejledning i fem trin

Opdag de væsentlige trin til at fjerne plastikemballage fra din virksomhedsdrift, og anvend miljøvenlige emballagealternativer.