5 emballageproblemer, der kan skade din virksomhedsanmeldelser

Estimeret læsetid: 3 min
Biscuit tin on glass table with a white background.

Mere end 80 % af kunderne vil tjekke anmeldelserne, før de forpligter sig til at købe et produkt online. Uanset om de udforsker Google, sociale medier eller personlige henvisninger, er det afgørende, at de opdager en positiv opfattelse af din virksomhed. Derfor er det vigtigt at undersøge nogle af de problemer, der kan skade forbrugernes mening.

I lighed med leveringer kan kunder have store problemer med din virksomhed, hvis den emballage, du vælger, ikke lever op til deres forventninger. Her er et par almindelige klager, du bør tage fat på.

Falsk markedsføring 

En af de bedste måder at få dit produkt til at skille sig ud på er at tilpasse emballagen. Du kan gøre dette med udskrifter, etiketter og forskellige andre designfunktioner. Men hvis du vælger at udforske denne mulighed, er det vigtigt at sikre dig, at billederne eller beskederne matcher produktet indeni. For eksempel, hvis du bruger et billede af varen på ydersiden af ​​emballagen, så skal det matche det, der er indeholdt indeni.

Beskadigede genstande 

En stor klage for kunderne er varer, der leveres beskadigede. Dette vil ofte opstå, fordi den anvendte emballage ikke er egnet til at opbevare varer sikkert. I nogle tilfælde betyder det, at du ikke har brugt nok materiale. I andre tilfælde kan det være et problem med dit leveringsfirma, men dette vil stadig afspejle dit brand. Derfor er metalemballage som blik et populært valg. Den kombinerer stålets styrke med tins skønhed.

Svært at åbne 

Tilgængelighed er en anden nøglefaktor, som du altid bør tænke på, når du vælger eller designer emballage til et nyt produkt. Hvis din emballage er svær at åbne, vil den efterlade kunderne frustrerede og irriterede. Dette gælder, selvom produktet du sælger er helt fantastisk. Der er mange måder at sikre, at din emballage er nem at åbne. Hvis du for eksempel bruger ståposer, skal du sørge for, at de er designet med en riveåbning.

Kedelig eller almindelig

Du kan også opleve, at din emballage er for kedelig eller almindelig. Dette er især vigtigt for genstande, hvor det æstetiske er en del af appellen. For eksempel kan du sælge stearinlys. Stearinlys købes almindeligvis som gaver i juletiden. I dette tilfælde vil kunderne ofte forvente, at emballagen er smuk. Candle tin emballage er en fantastisk måde at opnå denne effekt og sikre, at dit produkt skaber det rigtige indtryk.

Glem ikke, en stor procentdel af din kundebase vil dele billeder af emballage, som de elsker. Så det er i din interesse at være kreativ og fantasifuld med dine designvalg.

For stor

Kunderne bekymrer sig mere om miljøet i disse dage. Især Millennials ser beskyttelse af planeten som en topprioritet. Det betyder, at de ikke ønsker at købe produkter, der spilder materialer eller bruger store mængder papir og pap. I stedet bør du sørge for, at din emballage passer til størrelserne på den vare, du sælger eller leverer.

Som du kan se, kan dine emballagevalg have en enorm indflydelse på kundernes opfattelse. Hos Tinware Direct er vi specialiseret i at opbevare og skabe emballage, som alle forbrugere vil elske. Kom i kontakt med vores team i dag for at lære, hvordan vi kan hjælpe dig med at nå dine marketingmål.


Du vil måske også kunne lide Se alt

Heart shaped tin packaging

Metalplader: Det bedste emballagevalg for EU's forbrugere

Dyk ned i rationalet bag den stigende popularitet af metalemballage blandt dine kunder.

Sustainability: protecting the environment

Valg af bæredygtig emballage: Et nøgletrin mod at redde planeten

Det er ingen overdrivelse: De rigtige emballagebeslutninger kan påvirke vores miljø betydeligt. Uanset om du er en lille virksomhedsejer eller en del af en SMV, er dine valg vigtige. Selvom skift t...

Repurposed clip lid packaging

Frigørelse af potentialet: 8 kreative måder at genbruge vores emballage på

Vi har samlet spændende upcycling-ideer til vores emballage, som du kan dele med dine kunder.