Hurtigere leveringer er på vej!

Estimeret læsetid: 2 min
Van delivering product packaging

Hos Tinware Direct udforsker vi konstant måder, hvorpå vi kan forbedre vores tjenester til alle kunder. I løbet af det seneste år har vi arbejdet hårdt på at forberede en ny central placering til vores forretning i Holland. Inden vi officielt åbner dørene til lageret i det nye år, ønskede vi at dele, hvad denne ændring vil betyde for de kommende måneder. 

 

Dutch warehouse exterior

Hvorfor laver vi denne ændring? 

En af vores hovedudfordringer og primære mål er at sikre, at vi altid leverer den hurtigste levering til vores kunder, uanset deres placering. Uanset om du lancerer et nyt produkt eller søger efter frisk emballage til en bedst sælgende vare, er en hurtig levering altid en højeste prioritet. Vi har utallige kunder spredt rundt i Europa, og det nye lager er perfekt positioneret til at sikre, at vi kan levere en bedre service og en hurtigere løsning. 

Den topmoderne, miljøvenlige lagerfacilitet er udstyret med alt, hvad vores anerkendte logistikteam har brug for for at sikre, at processerne forbliver effektive, hvilket effektivt reducerer ekspeditionstiden. 

Hvad er det næste trin? 

Vores team er ivrige efter at bevæge sig mod at levere leveringer fra vores nye europæiske lokation så hurtigt som muligt. I denne overgangsperiode kan kunder, der afgiver ordrer mellem 18. december og 8. januar, opleve en forsinkelse på 1 til 3 uger. Af denne grund opfordrer vi alle kunder, der har brug for hasteleverancer til januar, til at gennemføre ordrer inden denne dato. 

 

New Dutch warehouse interior

Hvordan vil det gavne dig på lang sigt?  

Den nye flytning til en central placering giver vores logistikteam mulighed for at levere hurtigere forsendelsestider i hele Europa. Når først denne ændring er fuldt påbegyndt, vil vores metal-, tin- og stand-up emballageprodukter ankomme til døre, kontorer og lagre hurtigere end nogensinde før. Fra midten af ​​januar inkluderer de nye forsendelsestider: 

  • 1 arbejdsdag - Luxembourg, Liechtenstein, Holland 
     
  • 2 arbejdsdage - Østrig, Belgien, Frankrig, Tyskland 
     
  • 3 arbejdsdage – Italien 
     
  • 4 arbejdsdage - Bosnien, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Estland, Ungarn, Letland, Litauen, Polen, Portugal, Slovakiet, Slovenien, Spanien. 
     
  • 5 arbejdsdage - Danmark, Finland, Irland, Norge, Serbien og Montenegro, Sverige, Schweiz, Rumænien 
     
  • 6 arbejdsdage - Grækenland 

Hos Tinware Direct er vi ivrige efter altid at komme videre og forbedre vores tjenester, hvor det er muligt. At åbne dørene til vores nye lager i Holland er næste skridt på denne rejse.  

Hvis du har flere spørgsmål om denne spændende udvikling, eller du er ivrig efter at begynde dit pakkeprojekt med vores ekspertteam, så tøv ikke med at kontakte os i dag. 

 


Du vil måske også kunne lide Se alt

Sustainability: protecting the environment

Valg af bæredygtig emballage: Et nøgletrin mod at redde planeten

Det er ingen overdrivelse: De rigtige emballagebeslutninger kan påvirke vores miljø betydeligt. Uanset om du er en lille virksomhedsejer eller en del af en SMV, er dine valg vigtige. Selvom skift t...

Repurposed clip lid packaging

Frigørelse af potentialet: 8 kreative måder at genbruge vores emballage på

Vi har samlet spændende upcycling-ideer til vores emballage, som du kan dele med dine kunder.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Lær 10 tricks til at fængsle kunder med din produktemballage

Lær hemmelighederne bag iøjnefaldende valg af emballagedesign.