Weird Beard Oil Co.

Estimeret læsetid: 1 min
Weird Beard Oil Co. product packaging with a rustic background.

Weird Beard Oil Co. har specialiseret sig i at sælge en række bjørneprodukter, herunder balsam og olier. De producerer også komplette skægplejesæt. Den familiedrevne virksomhed er baseret i Carlisle, Cumbria.

Brian, ejeren af ​​Weird Bear Oil Co, prøvede forskellige produkter på sit eget skæg i årevis, men følte aldrig, at de gav de nødvendige fordele. Derfor begyndte han at skabe sine egne skægprodukter lavet af de bedste ingredienser af høj kvalitet på markedet. Alle anvendte ingredienser er Certified Soil Association Organic.

 

Udfordringen

Virksomheden laver avancerede bjørneplejeprodukter i små partier for at sikre, at de altid overgår kundens forventninger. Deres fremstillingsproces er baseret på at reducere spild, og deres miljømål er en topprioritet. Af denne grund var virksomheden ivrig efter at finde produktemballage, der ville reducere deres miljøpåvirkning.

Løsningen

Efter at have undersøgt forskellige emballageløsninger fandt Brian ud af, at de aluminiumsdåser, vi solgte, var den bedste løsning på grund af deres korrosionsbestandige egenskaber såvel som deres EPE-foring, hvilket gør dem ideelle til cremer, voks og andre vandbaserede produkter. Han fandt også, at vores produkter var yderst omkostningseffektive.

Brians svar:

"Jeg valgte Tinware Direct til emballering af mine skægbalsamer på grund af deres fremragende kundeservice og fantastiske produktkvalitet. Hjemmesiden er nem at bruge og virkelig informativ, hvilket hjalp mig med at lave min beslutning, jeg er virkelig glad for, at jeg tog, da Tinware Directs kundeservice er uden sidestykke! Jeg vil klart anbefale Tinware Direct til alle, der leder efter et fantastisk produkt til en fantastisk pris


Du vil måske også kunne lide Se alt

Heart shaped tin packaging

Metalplader: Det bedste emballagevalg for EU's forbrugere

Dyk ned i rationalet bag den stigende popularitet af metalemballage blandt dine kunder.

Sustainability: protecting the environment

Valg af bæredygtig emballage: Et nøgletrin mod at redde planeten

Det er ingen overdrivelse: De rigtige emballagebeslutninger kan påvirke vores miljø betydeligt. Uanset om du er en lille virksomhedsejer eller en del af en SMV, er dine valg vigtige. Selvom skift t...

Repurposed clip lid packaging

Frigørelse af potentialet: 8 kreative måder at genbruge vores emballage på

Vi har samlet spændende upcycling-ideer til vores emballage, som du kan dele med dine kunder.