Miljøvenlig emballage til kosmetik

Estimeret læsetid: 2 min
Eco-friendly Packaging For Cosmetics - Tinware Direct

Kosmetik er en vigtig del af de fleste menneskers liv. Hvad ville du gøre, hvis din yndlingskosmetik kom i plastikemballage? Og hvordan ville du reagere, hvis dit yndlingsprodukt kom i genbrugsemballage? Vil dette give dig lyst til at genkøbe? Det er noget, virksomheder har måttet gentænke i løbet af de sidste par år.

Så hvad er miljøvenlig emballage?

Miljøvenlig emballage er emballage, der over tid reducerer dets miljømæssige fodaftryk. Dette kan ske på flere måder såsom ingredienser, produktionsproces og genanvendelighed.

Mange af os er opdraget til 'reducere, genbruge, genbruge'. I dag er det vigtigt, at en virksomhed afspejler disse værdier. For miljøet og for at øge mærkeloyaliteten for miljøbevidste kunder.

Er metalemballage bæredygtige?

Metal er let, holdbart, fantastisk til genbrug og sikkert at bruge. Aluminium er en vinder for kosmetikemballage og i modsætning til mange andre materialer kan metal genbruges for evigt uden at nedbryde eller kræve tilsætning eller nyt råmateriale i genbrugsprocessen. Aluminium har også et lavere smeltepunkt end glas, hvilket gør det mindre energikrævende at genbruge.

Hvordan skifter jeg?

Når du beslutter dig for at skifte til miljøvenlig emballage, er der masser af ting at overveje!

At skifte til en mere miljøvenlig kosmetisk emballage behøver ikke at involvere en massiv omlægning af virksomheden, det er blot en simpel justering af det anvendte materiale. Så længe brugeroplevelsen er den samme, kan kontakten være så lille. Lancering af en ny miljøvenlig emballage kan være et godt tidspunkt at opmuntre forbrugerne til at interagere med dine kosmetiske produkter gennem markedsføringstaktikker såsom prøver.

Ting du bør overveje som virksomhed: 

  • Effektivitet - Sørg for, at emballagen passer til dit produkt.
  • Test produktet - Bestil en prøve, her hos Tinware Direct tilbyder vi prøver til vores kunder.
  • Konsistens – Behold kunderne ved at bevare brugervenlighed og effektivitet.

Disse tips skal hjælpe dig gennem den svære beslutning om at skifte til miljøvenlig emballage.

Den vigtigste faktor er at sikre dig, at du finder det rigtige produkt, vi har fantastiske prøver, der hurtigt kan leveres til din adresse, hvilket vil berolige dit sind.

Hvordan kan vi hjælpe?

Her hos Tinware Direct har vi erfaring med klar til at fylde metalkasser, paprør, skræddersyede dåser og rør. Vi kan hjælpe dig med at finde den perfekte emballage til din virksomhed, og påtage os ethvert projekt. Intet projekt er for lille eller for stort til os.

For mere information eller hjælp til at vælge den rigtige emballage til dine kosmetiske produkter, bedes du kontakte os.


Du vil måske også kunne lide Se alt

Heart shaped tin packaging

Metalplader: Det bedste emballagevalg for EU's forbrugere

Dyk ned i rationalet bag den stigende popularitet af metalemballage blandt dine kunder.

Sustainability: protecting the environment

Valg af bæredygtig emballage: Et nøgletrin mod at redde planeten

Det er ingen overdrivelse: De rigtige emballagebeslutninger kan påvirke vores miljø betydeligt. Uanset om du er en lille virksomhedsejer eller en del af en SMV, er dine valg vigtige. Selvom skift t...

Repurposed clip lid packaging

Frigørelse af potentialet: 8 kreative måder at genbruge vores emballage på

Vi har samlet spændende upcycling-ideer til vores emballage, som du kan dele med dine kunder.