Metaldåser: Det bedste emballagevalg for EU-forbrugere

Estimeret læsetid: 2 min
Heart shaped tin packaging

Hvilket emballagemateriale fanger forbrugernes fancy? En ny undersøgelse indikerer en hældning i retning af metalemballage, især blik og aluminium. Undersøgelsen, ledet af Eviosys, afslører, at 63 % af køberne identificerer metalemballage som en grønnere emballageløsning, der overskygger den fremherskende plastikemballage.


2024-dossieret afslører yderligere, at svimlende 90 % af europæiske virksomheder enten hælder penge i eller undersøger bæredygtige emballageløsninger.


Hvad gør metalemballage til et hit hos kunder?


Fra linsen af ​​bæredygtighed tager metal kronen. En bemærkelsesværdig 80% af brugt metal forbliver i løkken og er mindre tilbøjelige til at bidrage til kontinentets lossepladsproblem. En bemærkelsesværdig 94% af forbrugerne indrømmer, at de miljømæssige fordele ved metalemballage påvirker deres indkøbsvalg. Men bæredygtighed er kun én facet af historien.


Metalemballage rangerer også højt med hensyn til modstandsdygtighed, hvilket sikrer produktsikkerhed under transport og videre. Forbrugere opdager ofte alternative anvendelsesmuligheder for metalemballage, med metaldåser, der almindeligvis bruges til opbevaring af smykker.


Visuelt tiltalende, aluminiums- og blikbeholdere er et syn for ømme øjne og vil helt sikkert vække forbrugernes interesse. Undersøgelser tyder på, at varer indkapslet i metalemballage betragtes som luksusvarer eller varer, der opfylder standarder for højere kvalitet.


Overvinde forretningshindringer


På trods af de åbenlyse fordele kæmper virksomheder med forhindringer, når de skifter fra andre emballagetyper som f.eks. plastikbeholdere.


For 33 % af virksomhederne er omkostninger den største anstødssten. Selvom metalemballage er omkostningseffektivt, er udgifterne ikke begrænset til containerne. Aspekter som kundeuddannelse og marketinginitiativer bidrager til de samlede omkostninger. Andre virksomheder peger på materialetilgængelighed (14%) og forsyningskædekomplikationer (19%) som afgørende faktorer, når de ændrer deres emballagepræferencer.


Ikke desto mindre er skridtet mod bæredygtighed ubarmhjertigt. Det er forudsagt, at 45 % af virksomhederne vil migrere til 100 % genanvendelig emballage i 2027, og ved udgangen af ​​det næste årti vil 90 % af virksomhederne tage dette skift til sig.


Denne tendens er ikke overraskende, da politikere, miljøforkæmpere og marketingeksperter er enige om, at bæredygtig emballage er afgørende for at opfylde fremtidige kulstofmål.
Når det kommer til genanvendelighed, er der kun to materialer, der tilbyder en ubegrænset løsning: Glas og metal. Alle andre materialer vil i sidste ende blive til affald.


Vores enestående metalemballage


Hos Tinware Direct præsenterer vi en bred vifte af metalemballage i forskellige størrelser og designs. Vores aluminiumsdåser, der er favoriseret til at omslutte kosmetiske genstande som cremer, sæber og udvalgte fødevarer, er en kundefavorit.


Alternativt er vores dåser af blik det perfekte valg for en lang række produkter, fra stearinlys til tørfoder, pulvere, foder til kæledyr og meget mere.
Vi er forpligtet til at hjælpe virksomheder på tværs af alle sektorer til at træde ind i den cirkulære økonomi med ægte bæredygtig emballage. Kontakt vores team i dag for at finde ud af mere.


Du vil måske også kunne lide Se alt

Christmas candle packaging on a beach

Unlocking the Magic of Seasonal Packaging in 2024

Start planning your festive packaging choices today.

Business planning

Navigering i fremtiden: Din plan for forretningssucces

Sæt sejl på en rejse for at afdække betydningen og teknikkerne til effektiv forretningsplanlægning.

Ferrero Roche

Virksomheder i hele EU omfavner bæredygtig emballage

Store brands udforsker nu bæredygtig emballage. Opdag mere.