At finde en ny hobby

Estimeret læsetid: 2 min
Finding A New Hobby - Tinware Direct

Hvis de kolde, mørke morgener og lange nætter i januar gør dig trist og træt, er det måske tid til at prøve nogle nye hobbyer? Du skal have et tidsfordriv, der gør dig glad; gør det tidsfordriv til en lille virksomhed!

Hvordan kan du starte en ny hobby for at slå januarblusen?

Øjeblikket, hvor voksen størkner igen, er så tilfredsstillende. Du kan lave en masse sjove ting med voks, som at lave læbepomade, kosmetik og stearinlys.
Hvis nogen af ​​disse interesserer dig, så drag fordel af de kølige vinteraftener ved at deltage i dem. Hvis du ville starte en lille virksomhed, kunne du endda tjene på dine hobbyer – mange mennesker sælger endda på sociale medier!

Cardle Making Jeg kan ikke lade være med at tænke på stearinlys, nu hvor det er vinter her. Jeg tror, ​​det har at gøre med den ro og komfort, de bringer til området, hvor de er oplyst og lugter.

Lys kan nemt laves derhjemme; Du behøver kun noget voks, og resten er op til dig. Smelt voksen i en ren stearinlysform til at begynde. Efterhånden som voksen bliver flydende, vil du begynde at deltage i processen, da den er så afhjælpende og reparerende.
Du kan nu tilføje enhver madfarve eller duft til voksen for at få stearinlyset til at se pænt ud. Derefter fastgøres vægen til voksen ved at tilføje mere voks til den.

Fremstilling af læbepomade

Du kan også prøve at lave kosmetik som læbestift og læbepomade. Bivoks, kakaosmør og sheasmør er nogle af de mest grundlæggende ingredienser, der er nødvendige for dette.
Lad dem smelte i en dobbeltkedel. Efter at have fjernet gryden fra varmen, kan du tilføje enhver farve, du kan lide, ved at tilføje en hvilken som helst olie. Det gør dig så stolt af at bruge din egen forberedte læbestift eller læbepomade! Du kan endda distribuere dette til dine kære for at gøre god brug af det!

En sidste tanke!


Har du overvejet at lave en beslutning for det kommende år i 2023? Vi håber, at denne blog har inspireret dig til at tilføje skabelse af en ny hobby til din liste.


Du vil måske også kunne lide Se alt

Christmas candle packaging on a beach

Unlocking the Magic of Seasonal Packaging in 2024

Start planning your festive packaging choices today.

Business planning

Navigering i fremtiden: Din plan for forretningssucces

Sæt sejl på en rejse for at afdække betydningen og teknikkerne til effektiv forretningsplanlægning.

Ferrero Roche

Virksomheder i hele EU omfavner bæredygtig emballage

Store brands udforsker nu bæredygtig emballage. Opdag mere.