Afsløret: Sandheden om mærkevare-festlig emballage

Estimeret læsetid: 3 min
Bespoke Christmas Packaging

Hvis du begynder at føle dig festlig, spekulerer du måske på, om du skal inkorporere disse følelser i dine emballagedesigns til julesæsonen. Vil dette resultere i øget salg, en positiv mærkeopfattelse eller bliver kunderne slået fra af markedsføringsvalg som dette? Lad os dykke ned og opdage, om festlig indpakning er din tid og penge værd.

Emballage præsenterer gennem tiderne

Før vi undersøger markedsføringspotentialet ved denne mulighed, er det interessant at overveje, hvor ideen om at dekorere gaver kom fra.

I 1600-tallet plejede japanerne at pakke gaver ind i genanvendeligt stof. I den victorianske æra var indpakning af gaver blot en anden måde at betegne din personlige rigdom på.

I dag er indpakningspapir almindeligvis mærket med superhelte, prinsesser eller enhver anden type IP, du kan forestille dig. En moderne bekymring, når emballage præsenteres, er selvfølgelig, om materialerne er genanvendelige, bæredygtige og nemme at bortskaffe. Dette er en af ​​grundene til, at 100% papirindpakning er blevet så populær. Der er selvfølgelig også masser af andre alternativer såsom gaveæsker i aluminium eller papemballage.

Hvordan har kunderne det om sæsonbestemte emballagedesigns?

Undersøgelser viser, at kunderne sætter pris på sæsonbestemt emballage, selvom der er et par faldgruber, der skal undgås her.

For eksempel fandt en undersøgelsesundersøgelse, at kunder var dobbelt så tilbøjelige til at købe sodavandsprodukter, når de havde et festligt design. Festlig indpakning forstærkede endda vigtige marketingbudskaber, herunder "behandle dig selv."


Hvad med andre sæsonbestemte designs?

Andre marketingeksperter og brancheledere går ind for ideen om at ændre emballagedesign til andre nøglesæsoner. Det er dog vigtigt at sikre sig, at designs respekterer kulturen og fortæller en historie, der giver mening for netop dit brand.

Tænk grundigt over dine designvalg

Husk, som med al markedsføring, er det nemt for budskabet at blive forvirret. Pepsi opdagede dette efter et markant modreaktion for deres egen festlige emballage, der viste penge falde gennem himlen som sne. Selvom billederne skulle formidle ideen om velgørenhed, fik det faktisk kunderne til at tænke på kommercialisering.

Sidste tanker

Som du kan se, er det tydeligt, at kunder elsker festlig emballage, og hvis du er heldig, kan den rigtige festlige gavedåse endda blive et samleobjekt. Du skal bare tænke nøje over de billeder, du bruger, og sikre dig, at dine designs respekterer enhver kultur eller sæsonbestemt fest, der er en del af din marketingkampagne.


Ekstra fakta: The Marketing Myth Of Santa Claus

 

Sundblom's Santa ClausEn af de mest almindeligt troede marketingmisforståelser er, at Coca-Cola skabte det moderne billede af julemanden. Tanken er, at julemanden er klædt i rødt og hvidt for at matche virksomhedens branding fra en annonce, der går tilbage til 1930'erne.

Det er en vidunderlig idé, men den er ikke helt sand. Coca Cola lavede annoncer ved hjælp af julemanden i 1930'erne med hjælp fra illustratoren Haddon Sundblom. Men selvom ideen om det røde og hvide jakkesæt måske er blevet valgt til at matche mærkets farver, var det ikke første gang, karakteren havde vist sig klædt på denne måde. Billeder viser den legendariske figur i rødt og hvidt, der går tilbage til den victorianske tidsalder. Når det er sagt, skabte Coca Cola et billede, der blev det almindeligt accepterede billede af manden selv, som er blevet brugt som inspiration til utallige medieprojekter, herunder film, tv-shows og marketingannoncer.

Så selvom virksomheden ikke skabte billedet af julemanden, hjalp de med at bringe det til live og med succes kommercialiserede det legendariske ikon som en figur, der er direkte forbundet med deres brand.

Når alt kommer til alt: "Feriene kommer.”

Vi ønsker dig en dejlig juletid fra vores team her hos Tinware Direct.


Du vil måske også kunne lide Se alt

Heart shaped tin packaging

Metalplader: Det bedste emballagevalg for EU's forbrugere

Dyk ned i rationalet bag den stigende popularitet af metalemballage blandt dine kunder.

Sustainability: protecting the environment

Valg af bæredygtig emballage: Et nøgletrin mod at redde planeten

Det er ingen overdrivelse: De rigtige emballagebeslutninger kan påvirke vores miljø betydeligt. Uanset om du er en lille virksomhedsejer eller en del af en SMV, er dine valg vigtige. Selvom skift t...

Repurposed clip lid packaging

Frigørelse af potentialet: 8 kreative måder at genbruge vores emballage på

Vi har samlet spændende upcycling-ideer til vores emballage, som du kan dele med dine kunder.