4 grunde til, at sort emballage er trending

Estimeret læsetid: 2 min
4 Reasons Why Black Packaging Is Trending

Hvis du undersøger forskellige typer emballage til dit næste produkt på markedet, så er det vigtigt at udforske mange valgmuligheder, herunder bestemte farver. Sort emballage er en populær mulighed for producenter af utallige produkter. Lad os undersøge, hvorfor dette er, og nogle af fordelene en emballage i noir-stil giver.

Skift mening 

Forskning viser, at farver påvirker meninger og følelser. For eksempel kan rødt udløse følelser af vrede og aggression, mens pastelfarver ses som mere beroligende. I tilfælde af sort er dette forbundet med sofistikering, mystik, luksus og overdådighed.

Det kunne være med til at skabe ideen om, at et produkt er dyrt eller værdifuldt. Det kan også udløse en følelse af undren eller intriger hos en målgruppe.

Gør et indtryk 

Mens sort emballage er en populær mulighed på det seneste, er den stadig ikke bredt omfavnet af virksomheder, der er en del af visse industrier, herunder kosmetiksektoren. Virksomheder i denne sektor vil vælge lysere emballage for at afspejle sundhed og velvære. Af denne grund kan den rigtige sorte emballage hjælpe ethvert mærke til at skille sig ud og markere sig.

Fortæl en historie

Markedsføring handler om at fortælle en historie, og du kan bruge sort emballage til at gøre dette. For eksempel kunne en sort flaske antyde, at et kosmetisk produkt er designet til natbrug.

Opret et tomt lærred

En sidste fordel ved sort emballage er, at den kan bruges til at skabe et tomt lærred til ethvert produkt. Det betyder, at du kan undgå nogle af de negative ideer eller opfattelser, som folk forbinder med andre nuancer. Det er en sikker, minimal designmulighed for ethvert produkt, du sælger.

Sorte emballagevalg 

Black and Silver Aluminium Bottles

Nu hvor du forstår de vigtigste fordele ved sort emballage, lad os undersøge nogle af de tilgængelige muligheder. Dette inkluderer:

  • Paprør
  • Aluminiumsflasker
  • Stand-up-poser
  • Kombinationsemballage
  • Gavedåser
  • Lysdåser 

Alle disse engrosemballagemuligheder er tilgængelige med sorte designs. At kombinere denne nuance med en specifik type emballage giver vigtige fordele.

For eksempel vil sorte flasker løfte ethvert mærke og skabe et luksuriøst image for vandbaserede produkter. Dette inkluderer cremer, kosmetik og endda drikkevarer.

Stand Up Pouches er et alsidigt valg til utallige tørfoder, og et sort design hjælper både billeder og tekst med at skille sig ud. Dette kan gøre dine produkter mere iøjnefaldende og fængslende.

Sorte lysdåser er et stilfuldt valg, der passer smukt ind i moderne indretning. De minder også folk om natten, hvilket er endnu et eksempel på, hvordan sort emballage kan hjælpe dig med at spinne en historie med dine produkter.

Eller hvad med en sort gavedåse? Sort er ofte meget forbundet med ideen om mystik. Så hvis du vælger denne mulighed, kan du sørge for, at folk er ivrige efter at finde ud af, hvad der gemmer sig indeni.

Vi håber, at du har fundet denne artikel informativ og interessant. Er du i tvivl om, hvorvidt sort emballage kunne være det rigtige valg til dit produkt eller dit brand? Her hos Tinware Direct har vi et vidunderligt udvalg af sorte engrosemballager at vælge imellem.


Du vil måske også kunne lide Se alt

Heart shaped tin packaging

Metalplader: Det bedste emballagevalg for EU's forbrugere

Dyk ned i rationalet bag den stigende popularitet af metalemballage blandt dine kunder.

Sustainability: protecting the environment

Valg af bæredygtig emballage: Et nøgletrin mod at redde planeten

Det er ingen overdrivelse: De rigtige emballagebeslutninger kan påvirke vores miljø betydeligt. Uanset om du er en lille virksomhedsejer eller en del af en SMV, er dine valg vigtige. Selvom skift t...

Repurposed clip lid packaging

Frigørelse af potentialet: 8 kreative måder at genbruge vores emballage på

Vi har samlet spændende upcycling-ideer til vores emballage, som du kan dele med dine kunder.