Top fødevaremærker lancerer ny bæredygtig emballage

Estimeret læsetid: 2 min
Pringles crisps

Bæredygtig emballage er blevet en vigtig overvejelse for virksomheder, når de udarbejder marketingstrategier for nye og gamle produkter. Som sådan bør det ikke komme som nogen overraskelse, at store mærker ændrer deres emballage til at være mere miljøbevidste i 2024.

Pringles

Pringles annoncerede for nylig, at de har lanceret nye genanvendelige rør til deres produkter. I øjeblikket udelukkende tilgængelig i det britiske supermarked Tesco, forventes emballagen at dukke op i andre butikker senere i løbet af året. Emballagen har en papirbase, som erstatter det originale metaldesign. Den originale emballage førte til, at mærket blev kaldt ud som en af ​​de værste fødevareproducenter for genanvendelighed i 2017. De nye rør krævede en investering på £86 mio. i ny teknologi fra mærket.

Selskabet rapporterer, at det forventer at sælge 48M rør fra Tesco i år. Ud over at være mere bæredygtig holder emballagen crips friske og beskytter dem mod at gå i stykker.

Flora

Flora er en anden fødevareleverandør, der tager skridt til at blive mere bæredygtig i 2024. Virksomheden har lanceret en ny form for papiremballage til deres plantebaserede produkter, som menes at være en verdensførste. De nul-plastikbeholdere er olietætte, vandtætte og nemme at genbruge. Floras moderselskab Upfield ser containerne som et skridt i retning af at udskifte så mange som to milliarder plastikbeholdere inden 2030. Ifølge virksomheden vil dette hjælpe med at reducere plastikaffaldet med mere end 25.000 tons.

Upfield sigter også efter, at emballagen skal være hjemmekomposterbar i 2025. Ifølge virksomheden krævede ændringen fire års udvikling.

Vores perspektiv

Bæredygtighed bør stå øverst på din ønskeliste, når du vælger eller designer emballage til dine produkter i 2024.

Dette er vigtigt, uanset om du udforsker et redesign til et eksisterende produkt, eller hvis du forbereder dig på at lancere et helt nyt produkt på markedet.

Virksomheder, der ønsker at udforske mere bæredygtige emballagevalg, har flere muligheder. Kraftpapir stand up pouch emballage er komposterbar og vil gavne den omgivende jord, når den nedbrydes. Den fleksible emballage er perfekt til postkasseleveringer og kan bruges til at pakke utallige produkter, herunder pulvere, slik, kiks og endda tøj.


Du vil måske også kunne lide Se alt

Sustainability: protecting the environment

Valg af bæredygtig emballage: Et nøgletrin mod at redde planeten

Det er ingen overdrivelse: De rigtige emballagebeslutninger kan påvirke vores miljø betydeligt. Uanset om du er en lille virksomhedsejer eller en del af en SMV, er dine valg vigtige. Selvom skift t...

Repurposed clip lid packaging

Frigørelse af potentialet: 8 kreative måder at genbruge vores emballage på

Vi har samlet spændende upcycling-ideer til vores emballage, som du kan dele med dine kunder.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Lær 10 tricks til at fængsle kunder med din produktemballage

Lær hemmelighederne bag iøjnefaldende valg af emballagedesign.