Vegan Wax Co.

Estimeret læsetid: 1 min
Vegan Wax Co.

Missionen

Vegan Wax Co blev oprindeligt oprettet i 2019. Siden da er virksomheden vokset enormt, og de producerer massagevoks lavet uden animalske produkter, der er helt vegansk. Susie, grundlæggeren af ​​virksomheden, er en kvalificeret klinisk massageterapeut og stræber efter at bruge et solidt produkt sammenlignet med en traditionel olie. Produkterne sælges online samt diverse arrangementer over hele landet.

Virksomheden modtog et stort antal anmodninger om en massagevoks, der ikke indeholdt bivoks. For at gøre dette var de nødt til at finde den rigtige emballageløsning.

 

Vegan Wax Co. aluminium packaging once filled.

Vegan Wax Co. tin packaging being filled.

Vores løsning

Efter en omfattende søgning valgte Vegan Wax C. at bruge vores aluminiumsdåser til at pakke det nye produkt. Virksomheden valgte denne type metalemballage, fordi den er genanvendelig og konsekvent kan genbruges. De er også meget holdbare til forsendelse og spænder ikke, når de er fyldt med varm olie. Virksomheden modtog adskillige komplimenter fra kunder, efter de begyndte at bruge dåserne.

Svar fra Vegan Wax Co. :

"Vi havde brug for en række størrelser inklusive små dåser, der var egnede til at sende prøver ud, og du var i stand til at levere disse. En af de fantastiske ting ved Tinware Direct er den fantastiske kundeservice, den er virkelig fantastisk og servicen er hurtig og effektiv. Jeg vil klart anbefale Tinware Direct til alle, der leder efter dåser."

Vegan Wax Co. packaging at point of sale.

Du vil måske også kunne lide Se alt

Heart shaped tin packaging

Metalplader: Det bedste emballagevalg for EU's forbrugere

Dyk ned i rationalet bag den stigende popularitet af metalemballage blandt dine kunder.

Sustainability: protecting the environment

Valg af bæredygtig emballage: Et nøgletrin mod at redde planeten

Det er ingen overdrivelse: De rigtige emballagebeslutninger kan påvirke vores miljø betydeligt. Uanset om du er en lille virksomhedsejer eller en del af en SMV, er dine valg vigtige. Selvom skift t...

Repurposed clip lid packaging

Frigørelse af potentialet: 8 kreative måder at genbruge vores emballage på

Vi har samlet spændende upcycling-ideer til vores emballage, som du kan dele med dine kunder.