The Rabarber Candle Company

Estimeret læsetid: 1 min
The Rhubarb Candle Company Candle Tin Packaging


Rhubarb Candle Company skaber stearinlys i en række forskellige dufte ved hjælp af en specifik blikstil. Den familiedrevne virksomhed stræber altid efter at sikre, at deres produkter lever op til de højeste kvalitetsstandarder. De bruger også kun bomuldsvæger og naturlig sojavoks til at skabe deres stearinlys.

Udfordringen

Virksomheden kontaktede os om vores skræddersyede service, da de var interesserede i at få deres låg præget. I sidste ende besluttede de at købe vores lagerdåser, da de tilpassede dem med etiketter. Virksomheden bemærkede, at vores skræddersyede løsninger kunne være en vej, de ville være interesseret i at udforske i fremtiden, efterhånden som de fortsætter med at vokse.

Løsningen

Vi leverede blikemballage til The Rhubarb Candle Company, da de mente, at dette var den ideelle løsning til deres behov. Det satte dem i stand til at skabe lys af høj kvalitet til en omkostningseffektiv pris.

Svar fra Rabarber Candle Company:

''Jeg valgte Tinware, da vi blev anbefalet det til at levere dåser af god kvalitet i en række stilarter og størrelser. Jeg har og vil anbefale dig til folk, jeg har givet dine oplysninger til 3 personer og synes, at dine produkter er fantastiske og leveringstiden er meget god.’’


Du vil måske også kunne lide Se alt

Christmas candle packaging on a beach

Unlocking the Magic of Seasonal Packaging in 2024

Start planning your festive packaging choices today.

Business planning

Navigering i fremtiden: Din plan for forretningssucces

Sæt sejl på en rejse for at afdække betydningen og teknikkerne til effektiv forretningsplanlægning.

Ferrero Roche

Virksomheder i hele EU omfavner bæredygtig emballage

Store brands udforsker nu bæredygtig emballage. Opdag mere.