Lee filtre

Estimeret læsetid: 1 min
Lee Filters packaging.

Grundlagt i 1967, Lee Filters var en original del af gruppen, som forvandledes til Lee International. Nu ejet af Panavision, er virksomheden førende inden for fremstilling af arkitektoniske, belysnings- og kamerafiltre på globalt plan. De producerer præcisionsløsninger til alle lige fra fotografer til arkitekter og filmfotografer.

Missionen

Lee Filters informerede os om, at de typisk brugte papemballage til deres produkter. De havde dog brug for et alternativ med beskyttende kvaliteter til deres glasfiltersortiment. De brugte kundeundersøgelser til at fastslå, at deres emballage også skulle være mere holdbar, mens de matchede de specifikke størrelser på deres filtre.

Vores løsning

Efter at have afsluttet deres forskning besluttede teamet hos Lee Filters, at tinemballage var det bedste materiale til deres unikke produkter. Ud over at give det rigtige niveau af holdbarhed var det også mere omkostningseffektivt sammenlignet med andre alternativer, herunder hærdet plast. Vi har også designet en skumindsats, der blev brugt til at beskytte produktet indvendigt og sikre, at det forblev sikkert under transport.

Svar fra Lee-filtre:

"Tæt samarbejde er et nøgleelement for ethvert indkøbsteam – Tinware Direct var i stand til at opfylde dette krav og tilbød os også den perfekte emballageløsning til vores produkt til en pris inden for vores budget. De har bare sat kryds i alle de rigtige felter.”


Du vil måske også kunne lide Se alt

Heart shaped tin packaging

Metalplader: Det bedste emballagevalg for EU's forbrugere

Dyk ned i rationalet bag den stigende popularitet af metalemballage blandt dine kunder.

Sustainability: protecting the environment

Valg af bæredygtig emballage: Et nøgletrin mod at redde planeten

Det er ingen overdrivelse: De rigtige emballagebeslutninger kan påvirke vores miljø betydeligt. Uanset om du er en lille virksomhedsejer eller en del af en SMV, er dine valg vigtige. Selvom skift t...

Repurposed clip lid packaging

Frigørelse af potentialet: 8 kreative måder at genbruge vores emballage på

Vi har samlet spændende upcycling-ideer til vores emballage, som du kan dele med dine kunder.