Lanternelys

Estimeret læsetid: 1 min
Lantern Candles

Missionen

Lantern Candles, er et britisk firma, der blev lanceret for at sælge et fantastisk udvalg af duftende, veganske sojavokslys. Ejeren af ​​virksomheden, Jane, hånd skaber stearinlys og garantier og enestående standard for kvalitet på hvert solgt produkt.

Jane startede sin forretning efter at have taget et stearinlyslavningskursus, hvor hun fandt sin passion. For at sælge sine nye produkter til kunder var hun nødt til at finde den rigtige emballage til stearinlys, der var omkostningseffektiv, holdbar, bæredygtig og smuk.

Lantern Candles, candle tin with gift bag.
Latern Candles Blueberry Vanilla Crush scented candle in a lever lid tin.

Vores løsning

Oprindeligt prøvede Jane glas men opdagede hurtigt, at dette ikke var holdbart nok og var ret tungt, hvilket øgede transportomkostningerne. For at løse disse problemer valgte hun et metalprodukt, som førte hende til vores team. Vi leverede en række prøver, så hun kunne finde den perfekte metalemballage til sit produkt. Efter omfattende research, valgte Jane en håndtagsdåse. Siden hun brugte dette produkt, har hun fået en fantastisk respons fra sine kunder.

Janes svar:

"Bliklyset" er så populært, og jeg får altid positiv feedback på de håndværksmesser, jeg deltager i. Mine kunder elsker det, og det gør jeg også. Det holder mine duftlys friske, indtil du vil at tænde dem, og kombineret med mine produktetiketter ser det fantastisk ud. Tak Tinware Direct for at være med til at forme min virksomhed"

Gorgeous Grapefruit candle tin by Lantern Candles

Du vil måske også kunne lide Se alt

Heart shaped tin packaging

Metalplader: Det bedste emballagevalg for EU's forbrugere

Dyk ned i rationalet bag den stigende popularitet af metalemballage blandt dine kunder.

Sustainability: protecting the environment

Valg af bæredygtig emballage: Et nøgletrin mod at redde planeten

Det er ingen overdrivelse: De rigtige emballagebeslutninger kan påvirke vores miljø betydeligt. Uanset om du er en lille virksomhedsejer eller en del af en SMV, er dine valg vigtige. Selvom skift t...

Repurposed clip lid packaging

Frigørelse af potentialet: 8 kreative måder at genbruge vores emballage på

Vi har samlet spændende upcycling-ideer til vores emballage, som du kan dele med dine kunder.