Campbells Shortbread

Estimeret læsetid: 1 min
Cambells Shortbread classic car packaging

Udfordringen

Campbells har lavet sandkager siden 1830 og er det ældste bageri i Skotland. Som et arvemærke fokuserer virksomheden på at skabe premium sandkager til gavemarkedet og eksporterer sine produkter til hele kloden.

Campbells bestræber sig på at udvikle en række unikke produktlinjer til deres sandkager. Den ser selve emballagen som en integreret del af den samlede appel til forbrugerne. Designet af dåserne er specifikke for et individuelt publikum, og Tinware Direct har arbejdet sammen med Campbells for at udvikle alle dets sortimenter fra His & Her Collection til en nyhedsbus-dåse.

Cambpells classic car shortbread tin.
Campbells 3D embossed tin packaging.

Vores løsning

En dyb 3D-prægningsteknik kan bruges til at give emballagen en følelse af bevægelse. Til Campbells klassiske bilkollektion brugte vi denne dybe prægning, så hver bil så ud til at køre fremad for at møde dig uden for selve emballagen.

For deres luksusdåsesortiment gør et klassisk design med rige farver og kraftig prægning produktet taktilt, hvilket inviterer forbrugerne til at røre og hjælper dåserne med at skille sig ud på hylden på salgsstedet.

Det unikke design af Campbells-dåser sammen med genanvendeligheden af ​​tin i sig selv tilskynder forbrugerne til at købe og samle hele produktlinjer.

 Campbells Shortbreads svar:

"Som en lang tid tilfreds kunde af Tinware Direct, kan jeg sige, at servicen har været upåklagelig uden mistede leverancer gennem mange år, og jeg vil uden forbehold anbefale dem til alle, der leder efter en pålidelig og prissat tinleverandør."

Embossed tin packaging for Campbells Shortbread.

Du vil måske også kunne lide Se alt

Heart shaped tin packaging

Metalplader: Det bedste emballagevalg for EU's forbrugere

Dyk ned i rationalet bag den stigende popularitet af metalemballage blandt dine kunder.

Sustainability: protecting the environment

Valg af bæredygtig emballage: Et nøgletrin mod at redde planeten

Det er ingen overdrivelse: De rigtige emballagebeslutninger kan påvirke vores miljø betydeligt. Uanset om du er en lille virksomhedsejer eller en del af en SMV, er dine valg vigtige. Selvom skift t...

Repurposed clip lid packaging

Frigørelse af potentialet: 8 kreative måder at genbruge vores emballage på

Vi har samlet spændende upcycling-ideer til vores emballage, som du kan dele med dine kunder.