Avalon smykker

Estimeret læsetid: 1 min
Avalon Jewellery

Avalon Jewellery skaber unikke, skattede smykker og engangseksklusiviteter til deres kunder. Den lille håndværkervirksomhed har en historie med at levere exceptionelle smykker af høj kvalitet til markedet.

Missionen

Smykkefirmaet fortalte os, at de søgte efter avanceret emballage, der var omkostningseffektiv og tilgængelig i små mængder. Det skulle også være brevkassevenligt.

Vores løsning

I dette tilfælde gav vores fantastiske udvalg af lagervarer den perfekte løsning, og Avalon Jewellery var i stand til at få deres emballage hurtigt med afsendelse næste dag. Vores udvalg af lagervarer tilbød en ideel løsning, da de kunne bestilles i små mængder med hurtig afsendelse næste dag.

Virksomheden valgte vores metalemballage, da de ønskede at sikre, at deres produkter matchede forventningerne hos avancerede kunder. Vi advarede også om, at metalemballage ville give et yderligere beskyttelsesniveau for alle postede varer.

Shetlandsk fåreuld blev tilføjet inde i de mærkede dåser for at holde smykkerne sikkert indeni og for at øge den håndlavede følelse af smykket.

 

Avalons svar:

"Som en lang tid tilfreds kunde hos Tinware Direct, kan jeg sige, at servicen har været upåklagelig, uden mistede leverancer gennem mange år, og jeg vil anbefale dem uden forbehold til alle, der leder efter for en pålidelig og prissat tinleverandør.”


Du vil måske også kunne lide Se alt

Heart shaped tin packaging

Metalplader: Det bedste emballagevalg for EU's forbrugere

Dyk ned i rationalet bag den stigende popularitet af metalemballage blandt dine kunder.

Sustainability: protecting the environment

Valg af bæredygtig emballage: Et nøgletrin mod at redde planeten

Det er ingen overdrivelse: De rigtige emballagebeslutninger kan påvirke vores miljø betydeligt. Uanset om du er en lille virksomhedsejer eller en del af en SMV, er dine valg vigtige. Selvom skift t...

Repurposed clip lid packaging

Frigørelse af potentialet: 8 kreative måder at genbruge vores emballage på

Vi har samlet spændende upcycling-ideer til vores emballage, som du kan dele med dine kunder.