The Rabarber Candle Company

Estimeret læsetid: 1 min
The Rhubarb Candle Company Candle Tin Packaging


Rhubarb Candle Company skaber stearinlys i en række forskellige dufte ved hjælp af en specifik blikstil. Den familiedrevne virksomhed stræber altid efter at sikre, at deres produkter lever op til de højeste kvalitetsstandarder. De bruger også kun bomuldsvæger og naturlig sojavoks til at skabe deres stearinlys.

Udfordringen

Virksomheden kontaktede os om vores skræddersyede service, da de var interesserede i at få deres låg præget. I sidste ende besluttede de at købe vores lagerdåser, da de tilpassede dem med etiketter. Virksomheden bemærkede, at vores skræddersyede løsninger kunne være en vej, de ville være interesseret i at udforske i fremtiden, efterhånden som de fortsætter med at vokse.

Løsningen

Vi leverede blikemballage til The Rhubarb Candle Company, da de mente, at dette var den ideelle løsning til deres behov. Det satte dem i stand til at skabe lys af høj kvalitet til en omkostningseffektiv pris.

Svar fra Rabarber Candle Company:

''Jeg valgte Tinware, da vi blev anbefalet det til at levere dåser af god kvalitet i en række stilarter og størrelser. Jeg har og vil anbefale dig til folk, jeg har givet dine oplysninger til 3 personer og synes, at dine produkter er fantastiske og leveringstiden er meget god.’’


Du vil måske også kunne lide Se alt

Sustainability: protecting the environment

Valg af bæredygtig emballage: Et nøgletrin mod at redde planeten

Det er ingen overdrivelse: De rigtige emballagebeslutninger kan påvirke vores miljø betydeligt. Uanset om du er en lille virksomhedsejer eller en del af en SMV, er dine valg vigtige. Selvom skift t...

Repurposed clip lid packaging

Frigørelse af potentialet: 8 kreative måder at genbruge vores emballage på

Vi har samlet spændende upcycling-ideer til vores emballage, som du kan dele med dine kunder.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Lær 10 tricks til at fængsle kunder med din produktemballage

Lær hemmelighederne bag iøjnefaldende valg af emballagedesign.