Pembrokeshire Beach Food Company

Estimeret læsetid: 1 min
The Pembrokeshire Beach Food Company

The Pembrokeshire Beach Food Company har specialiseret sig i at levere innovative produkter til kunder, som ikke er tilgængelige andre steder på markedet. Specifikt stræber de efter at skabe lokale fisk og skaldyrsprodukter, der smukt repræsenterer alt, hvad kunderne elsker og forstår ved havet.

Missionen

Virksomheden var ivrig efter at finde emballage, der matchede deres Captain Cat's Môr-krydderi - et produkt, som Marks & Spencers var ivrige efter at have på lager.  Emballeringen skulle også være bæredygtig og etisk produceret.

Vores løsning

Vi vidste, at det var vigtigt at udvikle en dåse, der matchede virksomhedens unikke salgsforslag perfekt. Vores egne bæredygtigheds- og etiske politikker er også allerede passet med virksomhedens krav.

Da produktet skulle være løst inde i dåsen, skulle emballagen være lufttæt. Vi valgte et grebslåg og gav vejledning, da Pembrokeshire skabte deres første metalemballageprodukt. Prøve blev produceret, så virksomheden kunne finde den rigtige farve og teste dåsen, inden den blev sat i produktion.

Pembrokeshire Beach Food Companys svar:

"Kundeservicen, du modtager fra Tinware, er enestående, du kan stole på, at de vil gøre deres bedste for dig og dit produkt, og de fortæller dig, hvad der sker, hvert skridt på vejen .”


Du vil måske også kunne lide Se alt

Sustainability: protecting the environment

Valg af bæredygtig emballage: Et nøgletrin mod at redde planeten

Det er ingen overdrivelse: De rigtige emballagebeslutninger kan påvirke vores miljø betydeligt. Uanset om du er en lille virksomhedsejer eller en del af en SMV, er dine valg vigtige. Selvom skift t...

Repurposed clip lid packaging

Frigørelse af potentialet: 8 kreative måder at genbruge vores emballage på

Vi har samlet spændende upcycling-ideer til vores emballage, som du kan dele med dine kunder.

Bespoke sweet packaging with a cardboard selection box

Lær 10 tricks til at fængsle kunder med din produktemballage

Lær hemmelighederne bag iøjnefaldende valg af emballagedesign.